Fiul unui primar, cercetat în urma unei plângeri că ar fi legat şi lovit un copil

marți, 04 iunie 2013, 13:14
2 MIN
 Fiul unui primar, cercetat în urma unei plângeri că ar fi legat şi lovit un copil

Fiul unui primar dintr-o comună din Dolj este cercetat pentru lipsire de libertate şi lovire, după ce la Parchetul Judecătoriei Craiova a fost depusă o plângere anonimă în care acesta este acuzat că ar fi legat un copil de un stâlp, apoi l-ar fi lovit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii din Bechet au deschis o anchetă în cazul lui Iustin Stanciu, de 25 de ani, fiul primarului din localitatea doljeană Apele Vii, pentru lipsire de libertate şi lovire, după ce la Parchetul Judecătoriei Craiova a fost primită, în 28 mai, o plângere anonimă împotriva acestuia.

Potrivit putătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, Adrian Căpraru, în sesizare era reclamat faptul că fiul primarului ar fi legat cu sârmă un copil în vârstă de 12 ani, de un stâlp al stadionului din localitate, apoi l-ar fi lovit de mai multe ori.

Incidentul ar fi avut loc în 29 aprilie.

"Este înregistrat un dosar penal la Poliţiei Bechet, în care se fac cercetări pentru a se stabili dacă în cauză este vorba de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire. La finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat Parchetului Judecătoriei Craiova", a precizat comisar şef Adrian Căpraru.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, părinţii copilului nu au depus plângere în acest caz, considerând că totul a fost "o joacă".

Martori ai incidentului au spus, potrivit surselor citate, că băiatul a fost legat de un stâlp, dar că totul a fost "o glumă", iar după ce a fost dezlegat copilul a rămas în continuare cu fiul primarului, fără să arate că l-ar fi deranjat că fusese legat.

Comentarii