De Business

Punem punctul pe știi

IMAGINI: Ieşenii au dat iama la redeschiderea Media Galaxy. Au găsit şi tigăi

vineri, 03 iulie 2015, 08:04
2 MIN
 IMAGINI: Ieşenii au dat iama la redeschiderea Media Galaxy. Au găsit şi tigăi

Magazinul Media Galaxy din centrul Felicia produce lunar 700.000 euro pentru grupul Altex România, deţinut de omul de afaceri Dan Ostahie, având cel mai ridicat trafic din portofoliul companiei în zona Moldovei. Ca atare, patronatul companiei a cheltuit în ultimele două săptămâni circa jumătate de milion de euro în reamenajarea acestuia, fiind cea mai mare investiţie a Altex România în partea de Nord-Est a ţării.

UPDATE ORA 09:00

Zeci de ieşeni s-au pus la coadă în faţa uşii de la Media Galaxy încă de la ora 8:00. Magazinul s-a deschis la ora 09:00.

Oamenii au dat iama şi au cumpărat tot ce au avut nevoie, inclusiv tigăi! Unii ieşeni ieşeau cu două-trei laptopuri, mulţi au fost fascinaţi de routerele la 20 de lei, unii aveau tigăi în sacoşe.

Nu s-au produs incidente.

GALERIE FOTO

UPDATE ORA 02:50

Astăzi, de la ora 9 dimineaţa, magazinul Media Galaxy din Baza 3 se redeschide,  aducând pe piaţă o nouă abordare de show room, una dedicată inovaţiei, au subliniat oficialii companiei Altex România.

„Noul concept de reamenajare, în care compania a investit peste 500.000 de euro, se remarcă prin spaţii de demo generoase, în care ieşenii se pot bucura de cele mai inovatoare tehnologii. Design-ul avangardist reflectă experienţa omni-channel pe care compania o oferă, ce integrează atât partea de magazin online, cât şi serviciile de care clienţii beneficiază în magazin, ce au rolul de a facilita procesul de achiziţie în online”, au subliniat reprezentanţii companiei. Reamenajarea show room-ului din Iaşi este un proiect de anvergură, au adăugat aceştia, fiind cea mai mare investiţie realizată de Altex România în partea de nord-est a ţării.

Astfel, magazinul din Baza 3 devine cel mai inovator show room deţinut de Altex în zona Moldovei, unde lucrează peste 30 de angajaţi, şi care oferă peste 2.000 de metri pătraţi de spaţii de demo şi peste 15.000 de produse. Pentru acest proiect, în care compania a investit peste jumătate de milion de euro, reamenajarea s-a întins pe durata a peste două săptămâni. Importanţa redesenării spaţiului este una strategică, spune patronul grupului Altex România, având în vedere că show room-ul din zona comercială Felicia este magazinul cu cel mai mare trafic din portofoliul companiei din zona Moldovei, cu o valoare a achiziţiilor şi cu o cifră de afaceri de peste 700.000 de euro pe lună. Pentru a marca redeschiderea magazinului, Media Galaxy a lansat o ofertă dedicată ce va include smartphone-uri de la 99 de lei, televizoare LED TV Smart de la 1.199 de lei, laptop-uri de la 599 de lei sau tablete de la 179 de lei. Reduceri semnificative vor fi şi la electrocasnicele mici, de până la 70%, dar şi la aragazuri, aparate frigorifice şi maşini de spălat, oferta fiind valabilă în limita stocurilor disponibile, în perioada 3-6 iulie.

 

 

Comentarii