O prea tristă poveste de viaţă. Un băieţel a murit, dar i-a salvat viaţa mamei sale

vineri, 22 mai 2015, 19:21
1 MIN
 O prea tristă poveste de viaţă. Un băieţel a murit, dar i-a salvat viaţa mamei sale

Zhou Lu şi fiul ei, Chen Xiaotian, formau o familie fericită, dar la vârstă de cinci ani, o tragedie s-a abătut asupra lor.

Medicii l-au diagnosticat pe micuţul Chen cu o tumoare maligna la creier, iar de atunci viaţă părea că s-a sfârşit pentru ei. La numai câteva luni, această a fost şi ea diagnosticată cu o boală la rinichi.

În vreme ce împărţeau acelaşi pat de spital, mamă lui făcea dializa, iar starea de sănătate a lui Chen s-a înrăutăţit şi pe parcurs a rămas orb. Doctorii nu au mai putut face nimic pentru Chen, dar viaţă lui Zhou s-a schimbat cu un rinichi nou, care era singură şi şansa de salvare.

Când micuţul a auzit acest lucru, acesta s-a dovedit extrem de curajos şi i-a spus mamei sale că vrea să îi salveze viaţă. Femeia nici nu a vrut să se gândească la această soluţie prima data, dar mai apoi şi-a dat seamă că fiul ei, care nu mai avea nicio şansa de salvare, putea să trăiască în continuare prin ea.

Chen a mai salvat încă două vieţi pe lângă cea a mamei lui. Celălalt rinichi al lui a fost donat unei feţe de 21 de ani, iar ficatul a fost transplantat la un bărbat de 27 de ani.

gandul.info

 

Comentarii