Şi-a ucis patru soţi cu cianură pentru a obţine averea lor la moştenire

sâmbătă, 22 noiembrie 2014, 14:41
1 MIN
 Şi-a ucis patru soţi cu cianură pentru a obţine averea lor la moştenire

Multimilionară și de patru ori văduvă. Poliția niponă a descoperit că Chisako Kakehi, 67 de ani, s-a descotorosit de patru bărbați pentru a le lua moștenirea. Suspiciunile au început după cel de-al patrulea soț a murit otrăvit cu cianură.

Anul trecut, când și cel de-al patrulea soț al lui Kakehi în vârstă de 75 de ani a murit subit, la doar două luni de la căsătorie poliția japoneză a început anchetarea femeii existând suspiciunea că și-ar fi ucis bărbatul. Aceasta a declarat însă că nu avea niciun motiv să o facă și chiar a plâns la înmormântarea lui.

Motivul pare a fi însă moștenirea. Autopsia a arătat că în corpul victimei se află mari cantități de cianură care i-au provocat în cele din urmă un atac de cord. Cercetând cu atenție trecutul soției victimei, polițiștii au descoperit o lungă istorie de înmormântări, precum și o avere considerabilă provenită din asigurări și moșteniri multiple a cărei valoare se ridică la peste 6,5 milioane de euro.

Poliția suspectează că femeia stropea alimentele și mâncarea pe care i-o servea soțului cu otravă astfel încât acesta să nu bănuiască nimic, dovadă și capsulele de cianură găsite la gunoi.

Primul soț al femeii a murit în 1994, la vârsta de 54 de ani. În 2006, al doilea soț a murit de atac de cord la 69 de ani, în timp ce al treilea și-a pierdut viața în 2008.

evz.ro

 

Comentarii