2010, anul-dezastru pentru cele mai frumoase femei ale lumii

luni, 20 decembrie 2010, 18:18
3 MIN
 2010, anul-dezastru pentru cele mai frumoase femei ale lumii

IANUARIE.  Povestea de dragoste dintre Charlize Theron si Stuart Townsend avea noua ani. Pana inainte de sfarsit in toate interviurile isi declarau atasamentul unul pentru celalalt. Surpriza, in ianuarie, ea anunta despartirea lor, dupa un Craciun nefericit in Mexic, hotarand ca pasiunea s-a dus. E adevarat, nu apucasera sa se casatoreasca, planuind acest lucru tocmai pentru 2010. El are inima franta, ea a fost vazuta imbratisandu-se cu Keanu Reeves sau cu modelul Eric Thal.

FEBRUARIE. Cheryl Cole isi paraseste dupa patru ani de casatorie sotul fotbalist star la Chelsea, dupa ce afla ca acesta a trimis o gramada de mesaje explicit sexuale la doua fete. Nu a fost insa nici o surpriza, presa tabloida tinand-o pe aceasta constant la curent cu aventurile lui. Ce spune el? De vina e ea, ca a adus-o pe mama ei sa locuiasca cu ei.

MARTIE. Casatoriti in 2003, de 9 ani impreuna, Kate Winslet si Sam Mendes, despre care toti prietenii spuneau ca sunt facuti unul pentru altul, isi spun oficial adio. Atoatestiutorii spun ca ea era coplesita de desteptaciunea lui, iar el strivit de succesul ei hollywoodian. Tot in martie, Sandra Bullock afla de aventura baiatului rau, bikerul Jesse James, cu o stripteuza, Michelle McGee, la zece zile dupa Oscar-ul ei, si depune actele pentru divort.

MAI. Charlotte Church si Gavin Henson nici macar nu au apucat sa se casatoreasca si si-au anuntat despartirea la o luna jumate de la logodna. Erau de cinci ani impreuna si au doi copii, dar se stia ca au o relatie turbata, in care el se ducea sa doarma pe yacht sa scape de ea. Ea, in schimb, insista ca totul a fost in regula pana sa se desparta, el da vina pe mama ei.

AUGUST.  Superstarul din golf, Tiger Woods, e parasit de sotia lui suedeza, Elin Nordegren, dupa sase ani de casnicie si prea multele lui aventuri.

OCTOMBRIE. Dupa 11 ani de casnicie, Courtney Cox si David Arquette isi vad fiecare de alt drum. Nu e nici o surpriza insa, scrie dailymail.co.uk, daca ei mergeau, preventiv spuneau ei, la consiliere maritala inca din primul an de casnicie.

NOIEMBRIE. Eva Longoria afla ca sotul ei, baschetbalistul Tony Parker, pentru care spunea ca a simtit dorinta la prima vedere, o vrea cu ardoare pe sotia unui fost coleg de echipa, Erin Barry. Erin Barry a negat ca despre ea ar fi vorba in povestea divortului lor, dar anturajul Evei Longoria a vorbit de multe ori despre mesajele fierbinti trimise ei de catre Tony Parker. Erau impreuna de sase ani, casatoriti de trei. Tot in noiembrie, Rachel Weisz se desparte de logodnicul ei timp de cinci ani, David Aronofosky, cu care are si un fiu. "Am o relatie buna cu barbatii", spuna ea, "dar nu e usor sa-l gasesc pe cel potrivit".

DECEMBRIE. Liz Hurley, casatorita din 2007 cu Arun Nayar, dupa cinci ani de relatie, e surprinsa de paparazzi sarutandu-se in fata unui hotel cu un spatos jucator de cricket australian, Shane Warne. Scrie pe Twitter ca ea si sotul ei erau deja separati de cateva luni. si Scarlett Johansson l-a lasat pe sotul ei Ryan Reynolds, in urma cu doua saptamani. Satula de absentele lui din viata ei, "din cauza programului de lucru incarcat", Scarlett Johansson a depus actele pentru divort si a plecat, pana in ianuarie, sa uite totul in Jamaica. (Realitatea.net)

Comentarii