Accident cumplit: bunica moartă, o mamă şi doi copii răniţi grav

miercuri, 17 august 2022, 08:14
2 MIN
 Accident cumplit: bunica moartă, o mamă şi doi copii răniţi grav

Accidentul petrecut luni seară pe drumul naţional de la Fălticeni spre Târgu Neamţ, la Boroaia, s-a dovedit, din păcate, foarte grav. După cum am arătat deja în Monitorul de Suceava, în jurul orei 17.45, pe DN 15C, în Boroaia, un autoturism scăpat de sub control de conducătoarea auto a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod din partea stângă a drumului, având în vedere direcţia de deplasare.

Impactul a fost violent, iar cele două femei care se aflau pe locurile din faţă au rămas încarcerate, fiind extrase de pompierii militari.

În maşină se aflau conducătoarea auto, în vârstă de 37 de ani, mama acesteia, în vârstă de 63 de ani, fetiţa de în vârstă de 2 ani a şoferiţei şi încă un nepot al acesteia, în vârstă de 16 ani. Toţi sunt din oraşul Târgu Neamţ şi mergeau spre casă.

În urma violentului accident, toţi patru au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, femeia de 63 de ani a ajuns în stare gravă, deşi parţial conştientă, şi a decedat în UPU Suceava.

Femeia care se afla la volan a fost conştientă şi cooperantă, relatându-le chiar poliţiştilor că s-a întors să verifice fetiţa în vârstă de 2 ani, din spate, moment în care a pierdut controlul asupra maşinii. Şi aceasta a rămas internată pe secţia de Ortopedie, având fracturi.

Băiatul de 16 ani este stabil, dar cu o fractură la coloana lombară şi o fractură de gambă, leziuni foarte grave aşadar. Fetiţa în vârstă de 2 ani este internată pe secţia ATI, sub supraveghere, din cauza unei stări comatoase. Micuţa este în stare relativ stabilă. Un accident foarte grav aşadar, o familie nenorocită în urma acestui accident.

SURSA: monitorulsv.ro

 

 

 

Comentarii