Advertorial

Ce sunt calculatoarele All in One și care sunt avantajele acestora (P)

luni, 16 mai 2022, 06:16
3 MIN
 Ce sunt calculatoarele All in One și care sunt avantajele acestora (P)

Cu un PC All in One, computerul este complet încorporat în monitor. Acest lucru îl face o alternativă interesantă la combinația tradițională de desktop și unitate separată. Dacă dorești să afli dacă un computer All in One este potrivit pentru tine, ține cont de avantajele care vin la pachet cu acesta.

Ce este un computer All in One?

Calculatoarele tradiționale au un monitor și o carcasă separată pentru unitate, care ține placa de bază, hard disk-ul și toate celelalte componente. PC-urile AIO (All in One) diferă, stocând toate componentele, în afara tastaturii și a mouse-ului, în monitor. Multe PC-uri All in One dispun de monitoare cu ecran tactil integrat, touch-pad-uri și unități de disc cu stare solidă și memorie. Acestea tind să aibă un profil mai mic decât alte computere, reduc dezordinea și vin cu un design elegant. PC-urile All in One datează din anii 1980.

Care sunt avantajele calculatoarelor All in One?

Un echipament All in One are un design elegant, mai ales în comparație cu carcasele computerelor, adesea mai voluminoase și mai plictisitoare. Dacă ești în căutarea unui computer pe care să îl plasați într-un loc central în camera ta de zi, un computer All in One este o opțiune interesantă, datorită aspectului său frumos. În plus, ai nevoie de mai puține cabluri pentru a conecta un computer All in One. De obicei, 1 sau 2 cabluri sunt suficiente. Mai ales dacă lucrezi cu un mouse și o tastatură fără fir.

Deoarece nu trebuie să găsești un loc pentru o carcasă separată pentru computer, computerul All in One ocupă mult mai puțin spațiu. Acest lucru este util dacă dorești să poziționezi computerul într-un loc cu spațiu redus sau dacă biroul tău nu este foarte mare. De asemenea, adesea poți găsi computere All in One chiar și pe mesele de bucătărie. De obicei, este suficient spațiu acolo.

Ecranele tactile au parcurs un drum lung în ultimii ani, iar multe laptop-uri Windows și PC-uri All in One le oferă acum. Funcția tactilă este excelentă pentru lucrări de artă și design, mai ales dacă obții ceva cu suport pentru stilou. De asemenea, există anumite aplicații care funcționează mai bine cu un ecran tactil și mai ales cu un stilou. Dacă utilizezi o tabletă de mult timp și acum dorești să faci upgrade la un computer mai robust, un All in One cu ecran tactil îți va fi imediat familiar și nu vei rata funcționalitatea adăugată.

Dacă faci cumpărături pentru un computer, s-ar putea să fii atras de simplitatea unui All in One de la Interlink.ro. Pentru a-l configura, tot ce trebuie să faci este să îl conectezi la o priză, să apeși butonul de pornire și urmărești instalarea sistemului de operare. Un PC care vine în mai multe componente, pe care trebuie să le „aduni ”, va fi, probabil, mult peste cunoștințele cuiva care nu a petrecut mult timp cu hardware-ul.

Așadar, PC-urile All in One sunt echipate cu multe caracteristici excelente și au multe avantaje semnificative față de desktop-urile standard. All in One-urile reduc numărul de componente hardware și alte periferice. Necesită mai puțin spațiu pentru instalare, făcându-le niște computere perfecte pentru utilizarea zilnică. În general, PC-urile All in One sunt o alegere perfectă pentru persoanele care doresc să le cumpere pentru utilizarea zilnică și pentru activități de afaceri moderate.
Sursa foto: shutterstock.com

Comentarii