Chermeză mare la vila unui fost şi actual. Conspiraţii mari s-au aşternut, spre ziuă?

marți, 11 octombrie 2022, 01:50
2 MIN
 Chermeză mare la vila unui fost şi actual. Conspiraţii mari s-au aşternut, spre ziuă?

Ei, iacătă, stimaţi telespectatori, că nici bine nu l-am pomenit la finele săptămânii trecute aicea la rubricuţă pe fostul subprifect A lu’ Bălaşa căci sursele noastre discrete ne-au şi servit una nouă cu personagiul, una de care zău că nu auzisem. 

Fostul cică stă în viloanţa din imagine, vecin oarecum cu neamul Paralexe de la judeţ, în zona Aroneanu, iar zilele trecute cică aicea a avut loc chermeză mare, cu invitaţi de soi.

Pescăruşii de pe iazul din preajmă, nefiind prea implicaţi în politichie, nu prea cunosc lumea subţire de pe Bahlui. Dar, din ce a recunoscut totuşi pe ici şi pe colo, zice-se că au răspuns prezent fostul dipotat Jakob Ban (coleg cu gazda în partiduleţul lui Ponta), şeful cheferistic Anchidin, fostul prifect Şerbescu, dar şi băgătorul de seamă pe bani de manager de oraş Movilă, ca emisar al păcii.

Aceeaşi pescăruşi mai ciripesc căci, după ce s-au încălzit spiritele, s-a dat drumul şi la dezbaterea politică. Nu vă mai spunem ce s-a dezbătut, ca să speriem copiii…

Alinieri interesante la useriştii ieşeni

Iată imaginea care cică era cât pe ce să îi strice uichendul dipotatei Cozet, stimaţi telespectatori!

Este de la o conferinţă de presă a sinatorul USR Marius Bodea (stânga), la finele săptămânii, dar la care au fost prezenţi toţi parlamentarii filialei în afară de Cozet. Ce poate să însemne asta, în condiţiile care se ştie că Bodea şi Cozet sunt în competiţie pentru a fi fiecare candidatul la Primărie al USR? Din ce ştim, candidatul zice-se că va fi desemnat după un sondaj. Hopaa!?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii