Concurs de şefi de secţie la Spitalul de Neurochirurgie

miercuri, 28 martie 2018, 01:49
1 MIN
 Concurs de şefi de secţie la Spitalul de Neurochirurgie

Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi scoate la concurs în această perioadă mai multe posturi de şef de secţie, şef de laborator sau şef de serviciu.

Decizia este în concordanţă cu un Ordin de Ministru din 2006 care validează „Normele privind organizarea concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie“, pus în acord şi cu prevederile legislaţiei care reglementează domeniul sănătăţii.

Astfel, vor fi scoase la concurs posturile de medic şef la Unitatea de Primire Urgenţe, la Laboratorul de Analize Medicale şi la Laboratorul de Radiologie şi Imagistică medicală. În paralel, va fi organizat concurs pentru şefi de secţie la clinicile Neurochirurgie I, II şi III, Neurologie I şi II, Oftalmologie şi Anestezie şi Terapie Intensivă.

Dosarele de candidatură pot fi depuse până pe 30 martie. Printre altele, acestea trebuie să conţină şi o declaraţie pe proprie răspundere a candidatului că nu se va afla, în caz de câştigare a concursului, în stare de incompatibilitate, o declaraţie din care să rezulte că nu a fost condamnat pentru fapte penale care îl fac incompatibil cu funcţia pe care vrea să o ocupe, cât şi un proiect de management în care să exprime viziunea sa cu privire la evoluţia secţiei pe care o va coordona.

Concursul se va organiza în perioada 3 – 8 mai şi va avea trei etape: un interviu în care se va susţine proiectul de management, o probă scrisă din legislaţia în vigoare şi o probă clinică sau practică.

Comentarii