Cum a tocat primarul Tudorache bani cu nemiluita pe avocaţi şi consilieri juridici

miercuri, 27 ianuarie 2021, 14:23
1 MIN
 Cum a tocat primarul Tudorache bani cu nemiluita pe avocaţi şi consilieri juridici

Actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a prezentat, pe Facebook, plăţile făcute în perioada 2018 – 2020, când primar era Dan Tudorache (PSD), către diferite cabinete de avocatură, deşi primăria are un departament juridic. Din datele prezentate de Armand, cele mai mari sume le-a încasat avocata Ramona Aldea: 390.000 de lei, din totalul de circa 750.000 lei plătiţi de primăria Sectorului 1 către diferite cabinete de avocatură.

Pe locul doi se află avocatul Mihai Drăgan, care a beneficiat de 225.000 de lei, pe parcursul a trei ani, 2018-2020. Acest avocat a fost alături de fostul primar Dan Tudorache în timpul scandalului proceselor verbale încheiate după numărătoarea voturilor de la alegerile locale din septembrie.

Din documentele consultate de Newsweek România, reiese că ex-primarul PSD Dan Tudoracehe le oferea salarii foarte bune angajaţilor din departamentul juridic al primăriei.

Astfel, potrivit „Salariilor de bază pentru funcţionarii publici de execuţie din cadrul aparatului de specialitate al primarului sector 1”, un consilier juridic putea câştiga până la 10.920 de lei pe lună.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

Comentarii