Doi agenți ai Brigăzii Rutiere București prinși de polițiștii Secției 7 după ce și-ar fi răpit un coleg de serviciu

miercuri, 02 februarie 2022, 20:58
1 MIN
 Doi agenți ai Brigăzii Rutiere București prinși de polițiștii Secției 7 după ce și-ar fi răpit un coleg de serviciu

Polițiștii Secției 7 au pornit pe urmele a doi agenți ai Brigăzii Rutiere București despre care existau informații că și-ar fi răpit un coleg de pe stradă după care ar fi pornit cu acesta într-o direcție necunoscută. Protagoniștii acestui incident nemaîntâlnit în istoria modernă a Poliției Române sunt agenți angajați recent din sursă externă, iar detaliile legate de răpirea propriului lor coleg sunt demne de „Cascadorii râsului”.

Brigada de Poliție Rutieră a angajat recent 50 de noi agenți, în contextul crizei de personal accentuate și de dosarul de corupție deschis, la sfârșitul anului trecut, de către Direcția Generală Anticorupție (DGA), în urma căruia 19 agenți, majoritatea motocicliști, au fost trași pe linie moartă.

Trei dintre aceștia au fost, duminică, actorii principali ai unui adevărat film de comedie, care s-a finalizat după intervenția urgentă a polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției 7.

Conform unor surse judiciare, duminică, doi agenți de poliție aflați în timpul liber s-ar fi întâlnit, undeva în jurul orei 22.00, cu un al treilea, pe strada Teiul Doamnei, din Sectorul 2.

Mai mult, pe gandul.info

Comentarii