Doi veri s-au bătut ca chiorii. Amândoi au ajuns la spital cu răni serioase

joi, 19 iulie 2018, 20:45
1 MIN
 Doi veri s-au bătut ca chiorii. Amândoi au ajuns la spital cu răni serioase

Doi verişori din localitatea Sineşti s-au certat zilele trecute şi s-au bătut, unul dintre bărbaţi aruncându-şi vărul într-un şanţ. Amândoi au ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon“. 

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost bătut şi aruncat de vărul său în şanţ, la spital medicii văzând că este vorba şi despre o contuzie toracică forte, precum şi de un traumatism la mâna stângă. După ce a primit îngrijirile medicale necesare, a fost trimis la domiciliu. Vărul acestuia, în vârstă de 24 de ani, va rămâne însă internat în Clinica ORL.

„Bărbatul prezintă avulsie pavilion auricular drept, contuzie gleznă stângă, observaţie fractură de stângă temporală“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon“. Un alt bărbat a fost implicat într-o agresiune zilele trecute, fiind bătut cu un lemn. Bărbatul în vârstă de 58 de ani este internat la Chirurgie Toracică, deoarece a suferit un hemopneumotorax stâng (prezenţă de aer şi sânge în cavitatea pleurală, ca urmare a unui traumatism toracic), pneumomediastin (infiltraţie de aer între ţesuturile mediastinului), precum şi o contuzie pulmonară din cauza loviturilor primite. 

 

Comentarii