FOTO: Acest individ a furat o dubă și, beat praf, a izbit un tramvai în Alexandru

joi, 15 august 2019, 11:22
1 MIN

Un bărbat a coborât din duba pe care o conducea, marca Fiat, pentru a-și cumpăra o cafea joi dimineața. El nu și-a asigurat vehiculul și în câteva clipe, un individ beat praf a țâșnit înăutru, a urcat la volan și a demarat în trombă.

Fapta s-a petrecut în zona Bicaz, spre Dacia. Când a ajuns în Alexandru, la Familial, amețit rău din cauza alcoolului, hoțul a lovit un tramvai și un autoturism. Când oamenii legii au ajuns la locul faptei au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 1,26 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

L-au legitimat pe individ și au aflat că se numește Relu Păduraru și că are 30 de ani. Bărbatul susține că nu-și amintește nimic din ce a făcut. El nu deține permis de conducere.

Cel mai probabil, acesta va fi reținut. El este acuzat de furt, conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Individul era în perioadă de supraveghere după ce fusese condamnat în urmă cu 2 ani pentru o faptă asemănătoare. Atunci el a luat mașina unui prieten și a provocat un accident. Primise 3 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare.

Comentarii