(FOTO) Primarul din Valea Lupului, acuzat că arde iarba strânsă de la locuitori contra cost. Era să dea foc pădurii

joi, 22 iulie 2021, 14:11
1 MIN

Primarul din Valea Lupului, Liviu Dulgheru, este acuzat că strânge, contra cost, iarba tunsă de locuitori în curţi, dar, în loc să găsească o soluţie ecologică pentru materia vegetală, îi dă foc.

„Cu o nesimtire de nedescris primaria a dat foc saptamana trecuta vegetalelor adunate la baza padurii de pini si s-au chinuit vreo 3 zile sa tina focul sub control, cat pe ce sa arda si padurea , apoi au ingropat totul sub pamant cu un escavator !!!! Unul dintre apicultorii din vecinatatea fostei locatii unde strangeau vegetatia stransa de la oameni a fost pagubit pentru sute de albine care au murit din cauza fumului iar oamenii din Valea Lupului au fost tinuti cu geamurile inchise vreo doua zile pentru ca toata iarba aia verde putreda a mocnit continuu!!!”, a povestit un cititor pentru Ziarul de Iaşi.

„Trebuie anuntata politia, e un dezastru ce s-a intamplat iar noi oamenii din comuna am fost efectiv PACALITI pentru capitalul electoral al d-lui primar, sa nu mai vorbim ca aproape era sa arda padurea de pini de langa locul in care a strans vegetalele…”, a mai scris M.P. într-un mail trimis pe adresa ZDI.

Comentarii