Iaca! Ce vă spuneam noi deunăzi, că se coace ceva pus deja la dospit în politichia de Bahlui?

sâmbătă, 11 martie 2023, 02:50
2 MIN
 Iaca! Ce vă spuneam noi deunăzi, că se coace ceva pus deja la dospit în politichia de Bahlui?

Ehehee, stimaţi telespecatori, apăi voi aţi crezut că ne răcim gura de pomană când am spus, zilele trecute, că ceva-ceva pare a se înfiripa la Centru între USR şi Forţa Dreptei, partidul rupt din PNL de nea Şică Orban, în vederea unei viitoare alianţe electorale? 

Iacătă căci nici n-a cântat de trei ori Kocsis, dipotatul de Iaşi al lui nea Şică, şi ecourile demersurilor de la Bucureşti întru unificare încep să se resimtă şi pe Bahlui. Dar în această postare, în caz că nu aţi fost atenţi şi la nuanţe, nouă ni se pare interesant cam cu totul altceva. Ce anume?

Păi, de-un par egzamplu, faptul că dipotatul de Iaşi, în fapt de loc din Mureş, bagă bani la Facebook sponsorizând o postare ca să-i facă reclamă lui Cozet. Lipeala este maximă, după cum se vede. Şi am putea spune că băiatul are gânduri şi mai mari. Iată, plata a fost făcută prin site-ul „Romanii trebuie sa stie”, iar faza comică este aceea că, dacă intri pe acest site, îţi arată că e suspendat pentru neplată. Adicătelea, ziceţi şi voi, cum vine asta: nu mai dai bani pentru găzduirea unui site de partid, dar dai bani la mr. Ţucărberg de la Feisbuc pentru Cozet. Hmm, nouă ne miroase a Valentine’s day.

PS1: Şi, ca să vezi încă una faină, ba chiar frumos mirositoare! Unul care a dat printre primii like la această postare de mai sus este chiar nea Şică Orban, şeful de partid. Se adeveresc, prin urmare, zvonurile că USR începe să strângă din opoziţia cât de cât cu ceva prinţipuri, ca să se mai întremeze olecuţă. Treaba nu-i rea, cu toate că prezintă riscuri, mai ales când ai de-a face cu cei care, de-un paregzamplu la Iaşi, l-au adus pe Chirica de la PSD, sau cu cei cu fundul în două luntre, cum ar fi Alexe, dar, una peste alta, problema pare a fi altundeva. Şi anume, spuneţi şi voi, dragi telespectatori: cade au ba frontul de la Bakhmut?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii