Advertorial

Iată 3 trucuri pentru a alege înălțimea potrivită a tocului pantofilor! (P)

marți, 08 noiembrie 2022, 09:37
3 MIN
 Iată 3 trucuri pentru a alege înălțimea potrivită a tocului pantofilor! (P)

Toate am fost geloase cel puțin o dată pe colega care venea la birou cu pantofi cu toc de 10 cm și părea că păsește pe nori. Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată de ce ție îți este atât de greu să mergi pe tocuri, în timp ce alte femei par că fac asta dintotdeauna. Ei bine, asta se întâmplă pentru că cel mai probabil încă nu ți-ai descoperit înălțimea potrivită de toc.

De câte ori ți s-a întâmplat să probezi o pereche de pantofi în magazin și să ți se pară că sunt comozi, pentru ca mai târziu, când ești nevoită să îi încalți pentru un eveniment, să realizezi că nu poți sta în ei mai mult de o oră? Cu siguranță fiecare femeie a avut o astfel de experiență, așa că, pentru a evita ca această poveste să se repete, rămâi cu noi în rândurile ce urmează unde te vom învăța cum să îți alegi pantofii cu tocurile potrivite. 

3 sfaturi care te vor ajuta să mergi confortabil pe tocuri

Oricât de mult ți-ar plăcea să porți pantofi cu toc în viața de zi cu zi, acest lucru poate avea repercursiuni asupra sănătății tale. Purtarea unor pantofi incomozi, nepotriviți tipului tău de picior poate avea urmări neplăcute, putându-ți afecta oasele și articulațiile piciorului. De aceea, alegerea unei perechi de pantofi cu toc trebuie să țină cont atât de comoditatea acestora, dar și de implicațiile asupra sănătății picioarelor. 

Dacă activitatea ta profesională îți impune o ținută elegantă și ești nevoită să porți pantofi cu toc zilnic, cel mai bun sfat pe care îl poți urma este cel al specialiștilor care recomandă ca înălțimea maximă a tocului pentru purtarea zilnică să nu depășească 2,5 cm. Un toc de această dimensiunea asigură comoditate pe parcursul zilei, de asemenea fiind și foarte blând din punct de vedere al presiunii pe care îl exercită asupra oaselor și coloanei vertebrale. 

Un alt lucru pe care să îl ai în vedere atunci când cauți o pereche de pantofi comodă, este distanța dintre tocul și talpa pantofului. Astfel, dacă această distanță este de minim 3,5 cm eviți ca piciorul să stea înghesuit și să ai cât mai multă stabilitate. În sezonul rece, poți asorta la ținutele tale elegante o pereche de cizme cu platformă până la genunchi, care au un toc potrivit ca și înălțime, ce oferă un plus de confort și căldură întreaga zi. Dacă vrei să îți cauți perechea potrivită, intră pe site-ul celor de la Reverse.ro și verifică gama lor variată de produse. 

Un alt truc cunoscut de femei pentru a putea merge întreaga zi în pantofi cu toc este alegerea unei mărimi puțin mai mare decât porți în mod normal. Acest lucru îți va permite să atașezi pe interiorul pantofului protecții de silicon sau piele care să îți protejeze oasele de durerile ce pot apărea. De asemenea, o mărime mai mare a pantofilor permite destinderea picioarelor în cazul în care acestea se umflă, iar astfel vei evita apariția bătăturilor sau veziculelor dureroase.

Acestea fiind spuse, sperăm ca sfaturile noastre să îți fie de folos data viitoare când vei merge la cumpărături și să te poți bucura de încrederea pe care doar o pereche de pantofi cu toc fabuloși ți-o poate da. 

Comentarii