Comunicat de presă (P)

Împăratul baronilor, șeful trădătorilor!

joi, 16 mai 2019, 11:46
2 MIN
 Împăratul baronilor, șeful trădătorilor!

În fața a peste 10.000 de oameni, președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe, a taxat dur sprijinul pe care baronii din Județele Moldovei îl acordă lui Liviu Dragnea, în condițiile în care în ultimii ani regiunea nu a beneficiat de investiții guvernamentale.

”După alegerile din 2016 foarte mulți lideri PSD din județele Moldovei își frecau mâinile, iar oamenii de rând credeau că va curge lapte și miere în regiunea noastră: 7 Consilii Județene din 8 județe, peste 60 de parlamentari PSD-ALDE, sute de primari și consilieri locali în fiecare județ, o adevărata armată social democrată care se presupunea că va atrage fonduri, investiții și vor aduce bunăstare în casele Moldovei.

Doar că Partidul Social Democrat le-a refuzat an de an celor 5 milioane de locuitori din județele Moldovei dreptul la un trai mai bun, dreptul constituțional de a fi tratați cu demnitate și respect!

Guvernarea PSD și-a bătut joc regiunea noastră și toate alocările bugetare au ajuns în Teleorman, în Oltenia Olguței Vasilescu și prin județele preferate de Liviu Dragnea, în timp ce suntem singura regiune a țării care nu are 1 metru de autostradă, gradul de depopulare este uriaș, sărăcia și somajul cele mai ridicate și avem cel mai mic nivel de trai din țară și din Uniunea Europeană.

De 30 de ani Moldova stagnează pentru că PSD exploatează abil disperarea baronilor de putere, influență și bani!

Liviu Dragnea este astăzi al 3 lea om în stat și conduce autoritar și discreționar România doar datorită unei rețele de baronași flămânzi și ahtiați după bani și putere, dispuși oricând să își trădeze electoratul!

Oameni buni, când vă întâlniți cu prietenii, vecinii, cunoscuții voștri, vă rog să le spuneți adevărul: că Liviu Dragnea și gașca lui de politruci penali nu ar putea fi astăzi la conducerea României dacă nu ar fi susținuți de Maricel Popa de la Iași, de Dragoș Benea de la Bacău, de Ionel Arsene de la Neamț, de Dumitru Buzatu de la Vaslui, de Doina Fedorovici de la Botoșani, Ion Stan de la Suceava si mai ales de tatăl baronilor din România, Marian Oprișan de la Vrancea!”

 

Comentarii