La ziua rusofilului: iacătă cine sunt primii pe lista cu urări!

marți, 22 martie 2022, 02:50
2 MIN
 La ziua rusofilului: iacătă cine sunt primii pe lista cu urări!

Of, of: şi noi care credeam că, gata, putinistul de serviciu de la partidoiul ieşean va fi de acuma izolat în filială, de ruşine să nu mai fie careva văzut cu el prin târg…

Da’ de unde? Iacătă, de un par egzamplu ieri: cine sunt primii ieşeni care i-au transmis omagii cu ocazia zilei de naştere: ministrul secretar de stat Bogdan Balanişcu, dar şi dipotatul Silviu Macovei. O fi oare de la zeama de varză de luni dimineaţă?

PS: Apropo de rusofili, două vorbe pe azi şi despre fostul ales al ieşenilor Valer Dormeanu vreme de mandate bune, cel căruia zice-se că un actual dipotat nou de la partidoiul ieşean îi căra servieta, aşa ajungând omul în politichia mare.

Cică fostul ales ieşean, care acum 3 ani s-a dus la Moscova în ciuda avizului negativ al MAE, va ieşi anul acesta la pensie, zice-se căci chiar în preajma zilei în care va împlini 78 de ani. Zic unii că ar avea o viluţă în judeţ. Hopaa!?

Hai c-am văzut-o şi pe asta: iote, râde hârb de oală spartă!

Una scurtă dar vioaie la final ca să mai şi râdem. Iacătă, dragilor, pe cine ironizează fostul prifect Abalaşi, de la Pro România, pe pagina lui de Facebook: pe un conţilier PSD care, zice el, n-a muncit deloc la viaţa lui, în afară de post public în care ar fi ajuns pe mâna imobiliarilor.

Hai că asta e prea de tot: dar mai sus menţionatul unde a lucrat vreo secundă, în afară de job politic la stat servit pe filiere neclare? Întrebăm, nu dăm cu parul…

Ba mai mult; acuma unde, ce lucrează, şi cum a ajuns acolo? Aicea întrebăm, dar la nevoie dăm şi cu paru’…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii