Mediafax a publicat date dintr-un nou dosar din SUA care-l are în centru pe premierul Cîţu

duminică, 15 august 2021, 21:17
1 MIN
 Mediafax a publicat date dintr-un nou dosar din SUA care-l are în centru pe premierul Cîţu

Mediafax a publicat, duminică, un dosar din statul Iowa împotriva lui Florin Cîţu, deschis în anul 2008, la 6 ani după plecarea acestuia din SUA, pentru neplata unei datorii de aproape 7.000 de dolari la Maryland National Bank. 

După 7 luni de la chemarea în judecată, recuperatorii renunţă la proces. ste vorba despre un proces civil intentat împotriva lui Florin Cîţu de către firma de recuperare Clarke Jordan Financial LC, pentru suma de 9.755 de dolari, pentru neplata unei datorii de 6.698 de dolari la Maryland National Bank. Firma de recuperare l-a căutat pe Cîţu şi a angajat chiar şi un investigator profesionist ca să îl localiz eze.

După 7 luni de la chemarea în judecată, instanţa respinge temporar cazul, iar firma de recuperare nu mai redeschide procesul. În conferinţa de presă de sâmbătă, premierul Florin Cîţu a fost întrebat de jurnalişti despre un dosar din anul 2008, din Iowa. Jurnaliştii l-au întrebat dacă speţa are legătură cu un eventual împrumut, însă prim-ministrul a declarat că nu ştie despre ce e vorba, mai ales că în 2008 era deja în România.

SURSA: G4MEDIA

Comentarii