Noi dezvăluiri în legătură cu trupul găsit carbonizat în incineratorul de lângă Ploieşti

vineri, 04 iunie 2021, 10:59
2 MIN
 Noi dezvăluiri în legătură cu trupul găsit carbonizat în incineratorul de lângă Ploieşti

Persoana al cărei trup a fost găsit carbonizat în incineratorul de lângă Ploieşti care a fost cuprins de un incendiu puternic, miercuri, a fost identificată ca fiind un angajat al societăţii care operează incineratorul. Bărbatul a intrat în incinerator ilegal, susţin reprezentanţii firmei, după ce ar fi anunţat că vrea să se sinucidă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a transmis vineri că trupul carbonizat găsit în incineratorul care a fost distrus într-un incendiu pe platforma industrială Brazi, lângă Ploieşti, aparţine unui agajat al societăţii care operează incineratorul.

„În interiorul spaţiului incendiat, poliţiştii au identificat un cadavru carbonizat. Acesta a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova. Ca urmare a cercetărilor şi verificărilor efectuate, au rezultat date că acesta ar fi persoana angajată care a pătruns in cursul nopţii in interiorul societăţii comerciale respective. Se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere din culpă şi ucidere din culpă”; informează poliţia judeţeană Prahova. 

Cititi si: Incendiul de la depozitul de deșeuri din Prahova ar fi fost provocat de o mână criminală. Detalii ȘOCANTE din anchetă

Reprezentanţii Eco Burn SRL, firma care opera incineratorul a cărui activitate era suspendată şi care nu era racordat la utilităţi a transmis, în ziua în care a izbucnit incendiul, că un angaat al firmei a intrat legal în incinerator. 

„Din declaraţiile paznicului parcului industrial Brazi, un angajat al societăţii Eco Burn a intrat în incinta parcului minţind că îşi lasă bicicleta şi pleacă în cursă cu un şofer. În scurt timp a izbucnit incendiul şi paznicul a telefonat la ISU anunţând incidentul. Menţionăm ca angajatul a pătruns în mod ilegal în incinta parcului industrial Brazi si a societăţii Eco Burn, în afara orelor de program şi fără acordul societăţii. La fata locului a lăsat o bicicletă în scopul inducerii ideii de sinucidere fapt confirmat şi din declaraţiile tatălui său care a precizat organelor abilitate că a fost informat de S.C. că se va sinucide”, transmitea, miercuri, SC Eco Burn. 

Un incendiu puternic a distrus incineratorul de deşeuri amplasat lângă Ploieşti. Focul a fost stins după o intervenţie extrem de dificilă, care a durat peste 24 de ore, timp în care s-a produs o mare degajare de fum.

 

Comentarii