Patru curse aeriene interne spre Constanța. Hotelierii au inclus prețul biletelor de avion în pachetele pentru acest sezon

miercuri, 01 martie 2023, 11:57
1 MIN
 Patru curse aeriene interne spre Constanța. Hotelierii au inclus prețul biletelor de avion în pachetele pentru acest sezon

Într-o încercare de a-i convinge pe români să revină pe litoral, din acest an sunt anunțate patru curse aeriene interne spre Constanța. Hotelierii au inclus prețul biletelor de avion în pachetele pentru acest sezon.

Turiștii pot zbura de la Suceava, Oradea, Cluj și Timișoara. Aeroportul din Constanța este în plină modernizare cu fonduri europene, așa cum s-a întâmplat și la Tulcea, deși acolo nu a fost înregistrat nici măcar un singur pasager.

Compania care operează zborurile a stabilit același tarif pentru toate destinațiile. De exemplu, acum, un bilet dus-întors de la Cluj la Constanța este 132 de euro de persoană.

Zborurile operate în perioada 22 iunie -17 septembrie 2023

Constanța-Suceava-Retur (o frecvență-joi)

Constanța-Timișoara-Retur (două frecvențe-joi și duminică)

Constanța-Cluj-Retur (două frevcențe-joi și duminică)

Constanța-Oradea-Retur (o frecvență-dumincă)
 
Sursa: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța
 
Din 22 iunie până pe 17 septembrie va fi câte o cursă pe săptămână de la Suceava și Oradea și câte două de la Timișoara și Cluj. Potrivit patronatelor din turism, sunt zone de unde vin turiști familiști care stau, în medie, cel puțin patru nopți pe litoral.

Mai mult, pe stirileprotv
 

Comentarii