Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

marți, 05 iulie 2022, 01:50
3 MIN
 Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Totul cică ar fi culminat cu organizarea unei întâlniri a câtorva zeci de membri de partidoi ai filialei ieşene, în încercarea pregătirii unui puci anti-Măricel. Organizatorul şi aranjorul din faţă (că în spate ar fi fost zice-se că alţii) cică a fost fratele fostului prifect Şerbet, şef la Tehno Polis.

Nu ştim încă dacă cele stabilite acolo vor avea au ba urmări serioase, mai ales că, spune lumea, în spatele mişcării în care în faţă au fost băgaţi numai necunoscuţi ar fi niscai parlamentari notorii ai filialei, unii zic că inclusiv ceva sprijin dinspre centru, de la capitală. Rezultatul a fost că s-a semnat o ţidulă interesantă, dar despre care haideţi mai bine să vorbim în pulsuleţul următor. Nu de alta, dar alt chichirez ar fi de remarcat aicea…

Un tandem surpriză, în caz de USL

 Aşadar, altceva am remarca noi aicea: cică adunarea asta ar fi zice-se un prim semn că, în varianta unor candidaturi comune PSD-PNL pe schelet USL în 2024, aşa cum se vorbeşte tot mai mult, ei bine, iată, ce s-a întâmplat la adunare ar fi un semn că se pregăteşte în tabăra adversă un tandem Măricel- Mihăiţă pentru premărie şi cejeu. De ce sunt motive să credem asta?

Păi, de-un par egzamplu, cică Mihăiţă a dat ordin de zi pe unitate la toţi din subordinea lui directă sau indirectă (şefi de instituţii, membri din prin CA-uri, angajaţi ai Primăriei etc.) care sunt în partidoi să nu cumva să participe la acea întrunire anti-Măricel. Şi cică ar fi dat acest ordin de zi pe unitate taman la rugămintea expresă a lui Măricel.

Rezultatul? Au fost la partid câteva zeci,şi în final s-a făcut o scrisoare către Ciolacu, semnată însă de 150 de persoane, prin care Popa e contestat. Principalii contestatari fiind, evident, cei care şi-au pierdut funcţiile în filială în ultima vreme. ce va face Ciolacu cu ţidula? Păi, având în vedere că Ionel „Ciorăpel”, amicul şi protectorul lui Măricel, nu mai e aşa de influent la centru, tare ne e că s-ar putea să avem parte de niscai surprize la acest meci. Aşa că, hai: pregătiţi berica şi seminţele!

PS: Şi dacă tot vorbim de tandemuri, să ştiţi că mai aveam ceva informaţii interesante pe ţeavă despre astfel de activităţi literar-artistice. Cum însă pe azi ni s-a terminat spaţiul alocat, vă invităm mâine tot aicea, să continuăm. Pa şi pusi, ura şi la gară!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii