Scandal uriaş în jurul acuzaţiilor de furt electoral în Sectorul 1 din capitală

marți, 29 septembrie 2020, 13:43
1 MIN
 Scandal uriaş în jurul acuzaţiilor de furt electoral în Sectorul 1 din capitală

Alegerile locale din 2020 sunt marcate de acuzaţii de fraudă fără precedent în ultimii ani, prin falsificarea proceselor verbale cu rezultate. În 2016, Liviu Dragnea a fost primul lider politic important condamnat pentru fraudarea alegerilor. Frauda de azi, chiar în Bucureşti. Primele acuzaţii de fraudă au apărut la Sectorul 1, unde un individ a fost surprins de candidaţii USR PLUS şi PNL la Consiliu Local având asupra sa un teanc de procese verbale originale de la alegeri.

Fiind interpelat de reprezentanţii USR/ PNL, respectivul individ a luat-o la fugă, speriat, şi s-a refugiat la etajul al doilea al primăriei Sectorului 1, în sediul Direcţiei de mediu a Primăriei, unde era un sediu ad-hoc de campanie al PSD/ primarului Dan Tudorache. 

„Iată ce avem în sediul Direcţiei de Salubrizare şi Investiţii situat în Complexul din piaţa Mureş, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese Verbale necompletate! Aşa pregăteau frauda. Şi-a făcut apariţia pe aici şi directorul ADP S1 şi nu ştiu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliţia”, a scirs Clotilde Armand (USR), pe Facebook. 

Citiţi materialul integral pe newsweek.ro

 

Comentarii