Ştiri de senzaţie pentru populaţie

marți, 06 februarie 2018, 08:00
3 MIN

* Pentru azi, fiindcă este marţi, iar unii pretind că e o zi cu trei ceasuri rele, venim cu veşti îndeosebi bune, cu ştiri senzaţionale din ţară, ştiri despre oameni extraordinari şi faptele lor de excepţie, despre tenacitate şi izbândă, despre muncă, transpiraţie, inspiraţie şi, uneori, chiar expiraţie. Corespondenţii noştri ne dau mai multe informaţii:

* Prima veste este una cât se poate de bună şi vine din Consumatori: mai exact, e o veste bună pentru bătrâna localnică Minodora Zombie, 98 de ani, care din pensia sa mică nu-şi poate permite pastilele, siropurile, picăturile şi supozitoarele necesare la etatea ei: mai mulţi consăteni inimoşi au pus mână de la mână şi au adunat întreaga sumă, cu care au mers la bar şi s-au făcut lemn!

* Printre noi trec neobservaţi semeni cu proprietăţi paranormale: de exemplu, în Hapsâni trăieşte doamna Acetona Budală, care poate vindeca toate durerile de cap şi de măsele în nici jumătate de oră. Drept mărturie stau zecile de consăteni care fac coadă în faţa casei sale; unul ne povesteşte: "Vin mereu să mă tratez: de necrezut ce poate face ea cu un simplu antinevralgic sau cu o mică fiolă de algocalmin!".

* Şi în localitatea alăturată, Puturoşi, trăieşte o femeie cu proprietăţi deosebite, care poate face adevărate minuni folosind doar două beţişoare din lemn. Printre minunile făcute de doamna se numără şosete, fulare, mănuşi, bonete sau ilice, iar beţişoarele minunate, ca nişte baghete magice, sunt două ieftine şi obişnuite andrele!

* O altă ştire fenomenală vine din sudul patriei, din pitorescul Teleorman, unde nişte compatrioţi fără specializări la cele mai importante universităţi ale lumii au reuşit ceva practic de necrezut: ei au izbutit să-şi adune averi incredibile din doar nişte simple şi banale salarii primite de la stat! Unii dintre principalii economişti pe plan mondial zic că reuşita lor e cel puţin la fel de importantă ca descoperirea pietrei filosofale!

* Micuţul Aurel Lămâie, de 9 anişori, e binecunoscut pentru proprietăţile sale, care îl transformă într-un adevărat magnet uman: de el se lipesc diverse obiecte, telefoane, portofele, borsete, poşete sau căciuli de prin maşinile nesupravegheate! Şi de trupul lui Iliuţă Maimuţă se lipesc obiecte uşoare, foi de hârtie, caiete, tăvi, fiare de călcat sau nicovale, fiindcă micuţul nu se prea spală şi a devenit lipicios ca bandă adezivă.

* În încheiere venim cu o veste de senzaţie din chiar oraşul nostru: o doamnă mai în vârstă, cu posibile probleme de auz, a reuşit să distrugă starea de bine şi echilibrul nervos al tuturor vecinilor de pe strada sa şi de pe străzile alăturate fără ca măcar să se apropie de ei şi fără să utilizeze descântece sau practici voodoo. Ea a reuşit toate acestea folosind doar o simplă căţea isterică, pe care o ţine în curte şi care latră fără pauză cam 20 de ore pe zi.

Comentarii