Tatăl Alexandrei nu i-a criticat pe anchetatori, ci le-a mulţumit. „Mă simt vinovat eu”

vineri, 02 august 2019, 08:14
2 MIN
 Tatăl Alexandrei nu i-a criticat pe anchetatori, ci le-a mulţumit. „Mă simt vinovat eu”

Tatăl Alexandrei Măceșanu le-a mulțumit anchetatorilor care au acționat și acționează în cazul dispariției fiicei sale.

Întrebat de jurnaliști despre modul cum se desfășoară ancheta, Ioan Măceșanu nu a fost critic, ci, dimpotrivă, a mulțumit polițiștilor, procurorilor și jandarmilor pentru eforturile depuse.

”Să-și vadă în continuare de treabă, să fie uniți. Să se unească, să-și unească toate forțele ca s-o găsească și le mulțumesc pentru tot ce au făcut până acum și ce vor face de acum înainte!”, a declarat bărbatul.

Ioan Măceșanu și-a arătat speranța că anchetatorii vor reuși să-i găsească fiica în viață.

”Eu cred că și-au făcut datoria, nu mă îndoiesc niciodată și nu mă voi îndoi. Am încredere în ei, care orice om în situația asta! Le transmit mulțumiri și sper să rezolve cât mai repede!”, a mai spus tatăl Alexandrei Măceșanu.

El nu s-a arătat critic nici față de polițiștii și angajații serviciului 112 care i-au răspuns Alexandrei când adolescenta a sunat pentru a cere ajutor din captivitate.

”Atunci, poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă apelul sau locația erau mai clare, poate… Și mă simt vinovat eu, ca tată, pentru că nu am putut să fac mai mult, poate… Dacă ne dădeam seama sau dânșii își dădeau seama. Poate acum totul era rezolvat, nu se ajungea până aici. Dar eu totuși cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață. Așa cred eu, așa îmi spune inima!”, a precizat Ioan Măceșanu.

Comentarii