VIDEO: Doi copii, de 7 și 9 ani, filmați când furau o bicicletă dintr-o curte

joi, 17 februarie 2022, 13:28
2 MIN
 VIDEO: Doi copii, de 7 și 9 ani, filmați când furau o bicicletă dintr-o curte

Doi puști din Buzău, de 7 și 9 ani, sunt specialiști în spargeri. Au o insistență incredibilă (în a deschide ușile/porțile) și un curaj nebun de a pătrunde în curțile și casele oamenilor. După ce au fost filmați, iar imaginile preluate de toată presa buzoiană (weekendul precedent), cei doi copii au încercat o nouă lovitură.

Ghinionul lor, cineva i-a văzut, a sunat la 112, iar echipajul trimis la locul indicat i-a prins.

IPJ Buzău: „În urma sesizării unui buzoian cu privire la faptul că doi minori au încercat să pătrundă într-un imobil, un echipaj mixt poliţist/jandarm s-a deplasat la faţa locului şi i-a depistat, stabilind că aceştia sunt din municipiul Buzău şi au vârste de 7 şi 9 ani”.

IPJ Buzău: „Din investigaţii a reieşit că cei doi minori sunt principalii bănuiţi şi în cazul unui furt sesizat în data de 5 februarie a.c. când, profitând de faptul că proprietarul imobilului, punctul de lucru al unei societăţi comerciale, nu a asigurat zona de acces, ar fi pătruns şi ar fi sustras o bicicletă şi o boxă portabilă.Părinți chemați la poliție

„Părinții celor doi au fost chemaţi la sediul Poliţiei pentru încredinţarea minorilor, au fost consiliaţi cu privire la obligaţiile ce le revin în ceea ce priveşte supravegherea acestora şi au fost sancționati pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău. 

Sursa: buzoienii

Comentarii