VIDEO: Momentul în care doi români se prăbușesc cu macaraua de la 30 de metri înălțime

vineri, 23 octombrie 2020, 09:45
2 MIN
 VIDEO: Momentul în care doi români se prăbușesc cu macaraua de la 30 de metri înălțime

A fost filmat momentul în care doi români au căzut de la 30 de metri, de pe acoperiș, cu macaraua, la Munchen. Unul dintre ei e în stare critică, iar imaginile au fost surprinse de camera de filmare de pe casca unui biciclist.
 

Doi români au căzut cu macaraua de la 30 de metri, de pe o clădire din Munchen, relatează Abendzeitung Muenchen, care publică imagini de la locul accidentului, scrie Libertatea.

Poliția a cerut martorilor care a fotografiat sau filmat accidentul să trimită înregistrările la un link creat special de autorități și o primă filmare cu momentul prăbușirii a fost făcută publică.

Un biciclist care se oprise pentru a traversa strada, la aproximativ 150 de metri de clădirea de pe care a căzut macaraua a surprins momentul, imaginile fiind filmate de camera pe care o avea montată pe cască. Se vede clar cum macaraua se apleacă spre marginea clădirii și se rupe de buza acoperișului, apoi o parte din ea se prăbușește.Doi tineri muncitori români au fost victimele unui accident de muncă în Munchen, joi, iar unul dintre ei se luptă în spital să supraviețuiască. El a căzut de la 30 de metri, cu o macara care era montată pe acoperișul unei clădiri. Al doilea român a căzut din nacelă pe acoperiș.

Polițiștii care anchetează acum accidentul au stabilit că o grindă de susținere a macaralei a cedat și utilajul s-a prăbușit. Românii lucrau la schimbarea mai multor elemente pe fațada de sticlă a clădirii care e în renovare. Costul total al operațiunilor de renovare, scrie sursa citată, se ridică la 250 de milioane de euro.

Sursa: Libertatea

Comentarii