Soția criminalului din Onești, condamnată pentru furt și delapidare

marți, 02 martie 2021, 12:48
1 MIN
 Soția criminalului din Onești, condamnată pentru furt și delapidare

Au apărut noi informații despre familia criminalului din Onești. În 2003, după un scandal cu firma la care lucra soția bărbatului, oamenii legii au pus sechestru pe bunuri, inclusiv pe apartamentul în care a avut loc tragedia. 8,3 miliarde de lei trebuia să plătească femeia după ce de la locul de muncă au dispărut mii de kilograme de titan.

Problemele familiei din Onești au apărut încă din 2002, când soția bărbatului de 68 de ani lucra gestionar la o firmă din Borzești, o localitate din județul Bacău. Ea avea în grijă peste opt tone de titan. Metalul a dispărut, iar soția criminalului a fost trasă la răspundere. Au urmat ani de procese, femeia fiind acuzată de delapidare. Prejudiciul în cazul respectiv a fost stabilit la 8,3 miliarde lei vechi. Autoritățile au decis punerea de sechestru pe toate bunurile, inclusiv pe apartamentul unde s-au produs odioasele crime, potrivit realitatea.net.

Soția agresorului din Onești a fost găsită vinovată în 2013, apartamentul fiind evacuat. Nu e singurul caz în care femeia a avut probleme cu legea. Aceasta a fost acuzată de furt și în 1994.

Ea a fost reținută fiind acuzată de complicitate după ce în poșeta ei s-au găsit coliere de plastic identice cu cele folosite la imobilizarea muncitorilor.

Comentarii