(VIDEO-FOTO) Şofer de maxi-taxi, surprins în timp ce utiliza mobilul şi nu era atent la drum

duminică, 27 mai 2018, 18:26
1 MIN
 (VIDEO-FOTO) Şofer de maxi-taxi, surprins în timp ce utiliza mobilul şi nu era atent la drum

Mulţi şoferi nu au învăţat absolut nimic de pe urma accidentului din Ungaria în care şi-au pierdut viaţă nouă persoane. Ei pun viaţa călătorilor în pericol din cauză că în timp ce conduc folosesc telefoanele mobile şi nu sunt atenţi la drum.

Un astfel de caz a fost surprins în această dimineaţă (n.r.-duminică 27 mai) într-o cursă de maxi-taxi pe traseul Piatra Neamţ-Roman-Iaşi. Cazul este cu atât mai revoltător dacă ţinem cont că şoferul este profesionist şi efectuează curse în care transportă regulat pasageri.

„Nimeni nu a reacţionat în niciun fel şi de obicei dacă atragi atenţia şoferilor în astfel de situaţii, devin irascibili şi chiar violenţi verbal. Nu mi se pare normal să se întâmple acest lucru, am mai văzut cazuri similare, dar acum tipul ăsta a întrecut orice limita, cum poţi să conduci şi să butonezi două telefoane concomitent? Ar trebui trase semnale de alarmă, eventual patronii firmelor de transport să nu permită asta. Mai bine devine domnul şofer vedetă acum, decât după ce nenoroceşte câteva familii, cum se întamplă din ce în ce mai des pe străzile din patria noastră”, a declarat pasagerul care a filmat.

Marţea trecută, un şofer de 25 de ani a intra frontal cu maşina pe care o conducea pe un drum din Ungaria într-un camion. În maşină lui era în total nouă persoane, nici una nu a scăpat cu viaţă. Şoferul folosea telefonul mobil ca să facă un live pe Facebook. El a surprins chiar momentul impactului.

Comentarii