Cuplaj anulat la handbal

sâmbătă, 01 februarie 2014, 02:50
1 MIN
 Cuplaj anulat la handbal

 

Duminică, în Sala Polivalentă, de la ora 13:00, HC Universitas – CSM Focşani, în Divizia A de handbal masculin. Partida Poli – HCM Cîmpina, care trebuia să înceapă la ora 11:00, nu se mai dispută, prahovenii comunicând că nu fac deplasarea la Iaşi

 
După ce Politehnica Iaşi a anunţat că va juca din nou meciurile de pe teren propriu în Iaşi, colaborarea cu Ştiinţa Miroslava încheindu-se, s-a conturat ideea organizării unui cuplaj de handbal masculin duminică, în Sala Polivalentă. Aceasta deoarece ambele echipe ieşene erau programate să joace acasă în a doua etapă a returului Diviziei A. Până la urmă, varianta nu s-a materializat deoarece HCM Cîmpina, formaţie care trebuia să joace cu Poli, de la ora 11, a anunţat că nu face deplasarea la Iaşi. “Cîmpina a comunicat că se retrage din campionat, aşa că jocul nostru, de duminică, nu se va mai disputa” a declarat directorul CSU Politehnica, Leonida Antohi.

Drept urmare, Polivalenta ieşeană va găzdui mâine un singur joc, cel dintre HC Universitas şi CSM Focşani 2007. Înaintea etapei a XV-a, ieşenii se situează pe poziţia a noua a clasamentului Seriei A, cu 12 puncte, în timp ce focşănenii, care au un meci mai puţin disputat, ocupă locul VII, cu 18 puncte.

Comentarii