Oaspeţi din trei ţări la Liceul Tehnologic Economic de Turism

miercuri, 05 aprilie 2017, 01:50
2 MIN
 Oaspeţi din trei ţări la Liceul Tehnologic Economic de Turism

36 de elevi şi 9 cadre didactice din Polonia, Italia şi Turcia vizitează în această perioada Liceul Tehnologic Economic de Turism din Iaşi. 

Vizita, care are loc în cadrul proiectului Erasmus^ „Cooperarea dintre şcolile europene în vederea creării, aplicării şi diseminării resurselor educaţionale prin folosirea tehnologiilor informaţiei şi ale comunicării“, a început încă de pe data de 3 aprilie, oaspeţii urmând să participe la diferite programe şi întâlniri pregătite de către liceul-gazdă. Pe lângă activităţi didactice interactive, elevii şi profesorii străini au pre­gătite mici excursii la Palatul Roz­novanu, la Muzeul Etnografic de la Palatul Culturii, dar şi un atelier de încondeiere a ouălor de Paşti care este organizat în incinta Muzeului Ca­tedralei Mitropolitane din Iaşi. De asemenea, Liceul Tehnologic Eco­nomic de Turism din Iaşi a pregătit pentru elevii străini şi un joc interurban „Vânătorii de comori“ care îi va familiariza cu o parte dintre obiectivele turistice ale Iaşului.

 

În ceea ce priveşte partea edu­ca­ţională, elevii liceului împreună cu cei veniţi în vizită vor participa şi la o serie de ateliere de lucru prin care vor învăţa să folosească tehnologia în scop didactiv. Astfel, aceştia vor învăţa să realizele documentare în programul iMovie, Glogster sau on line Maga­zine. Pe data de 6 aprilie, în cadrul Zilele Liceului Economic de Turism, va avea loc şi Festivaul Culturilor, care se va desfăşura la Teatrul Luceafărul.  

Comentarii