Patru medalii pentru sabia ieseana

marți, 20 octombrie 1998, 23:00
2 MIN
 Patru medalii pentru sabia ieseana

Iesenii au dominat Campionatul National de sabie pentru sperante ce s-a desfasurat saptamina trecuta la Slobozia, reusind sa cucereasca patru din cele sase medalii puse in joc. La individual a cistigat Alexandru Sireteanu, iar medalia de bronz i-a revenit lui Florin Dutcovici. In concursul pe echipe antrenorul Iulian Bituca a inscris doua formatii, CSM-CSS Unirea ocupind locurile 2 si 3. Asadar, o medalie de aur, una de argint si doua de bronz reprezinta bilantul unui an de munca al celor ce alcatuiesc viitorul sabiei iesene.
Echipa de junioare II de la CSS Unirea a debutat la sfirsitul saptaminii trecute in Campionatul National de baschet cu o victorie, invingind cu 64-40 (38-28) formatia Scolii Sportive nr.54 Bucuresti. S-a remarcat indeosebi Claudia Pinzaru, realizatoarea a 43 de puncte. Seria este alcatuita din 5 echipe (Iasi, Galati, Bacau, Sc.Sportiva 54 Bucuresti, Botosani), primele trei urmind sa se califice pentru turneul semifinal.
In Campionatul national de rugby pentru juniori 1, CSS Unirea a pierdut la Focsani cu 0-25 (0-20), suferind astfel cea de-a patra infringere din 6 partide disputate. Echipa gazda venea dupa doua infringeri la limita si a luptat pina la epuizare pentru a obtine victoria, focsanenii urcind acum pe locul 2 in clasament. In ceea ce ne priveste, ne-am cam obisnuit de acum cu partea a doua a clasamentului. "Noi i-am dominat, indeosebi in repriza secunda, dar nu am reusit sa marcam, gresindu-se de fiecare data la ultima pasa. A fost insa ultimul meci in care am jucat fara cinci titulari, din etapa viitoare urmind sa intram in normal", a precizat antrenorul Laurentiu Virse. (D. S.)

Comentarii