Un pic de vilva

vineri, 14 decembrie 2007, 00:36
2 MIN
 Un pic de vilva

FC Politehnica Iasi nu a reusit sa concretizeze intentia de a deplasa echipa la Craiova, cu avionul, pentru meciul cu Universitatea, de simbata. In atare conditii, delegatia ieseana a pornit spre Oltenia cu autocarul, inca de ieri dimineata, ziua de astazi fiind destinata unui antrenament si diminuarii oboselii acumulate pe lungul drum efectuat, la finele unei perioade incarcate.

Fata de informatiile referitoare la lot prezentate ieri au aparut citeva modificari, ce-i vizeaza chiar pe cei doi marcatori din meciul cu Timisoara. Astfel, antrenorul Ionut Popa a decis ca Iosif Kalai sa faca deplasarea, mizind pe recuperarea sa de ultima ora; in schimb, Ionut Bilba a ramas acasa, din cauza unei accidentari, atacantul completind astfel lista indisponibililor care-i mai cuprinde pe Naidin, Bakovic si Silvasan, ultimul – suspendat. In ceea ce-i priveste pe Milea si Ilie, acestia fac parte din delegatie, insa prezenta lor pe teren ramine incerta.

In afara de problemele de lot, un alt aspect important (motivatia financiara) ar putea diminua forta iesenilor in meciul de simbata. Acest lucru se datoreaza faptului ca desi jucatorilor li s-a promis ca, in cazul unui succes cu Timisoara, vor ajunge cu toate drepturile financiare la zi, in aceasta saptamina fotbalistii nu au fost invitati la casierie. Episodul a generat nemultumiri la nivelul vestiarului, Ionut Popa reusind cu greu sa le calmeze.

Informatia a fost confirmata, voalat, de presedintele Politehnicii, Sorin Boca: "Baietii trebuiau sa plece in vacanta imediat dupa meciul de la Craiova. Datorita faptului ca nu am reusit sa le achitam drepturile financiare, unii mi-au spus ca se vor intoarce la Iasi. La ora actuala, nivelul datoriilor fata de fotbalisti este de circa 150 000 de euro. Personal, sper sa se adauge la aceasta suma si prima pentru meciul de la Craiova si, totodata, sa putem sa le dam repede banii, pentru ca macar sarbatorile sa fie linistite."

Comentarii