Hocup pocus cu maşina lui Atom Niţă, sau rechiziţionare pentru mitingul PSD de sâmbătă?

sâmbătă, 09 iunie 2018, 01:50
2 MIN
 Hocup pocus cu maşina lui Atom Niţă, sau rechiziţionare pentru mitingul PSD de sâmbătă?

Ehehee, ceva se întâmplă la Casa cu Pătrate, stimaţi telespectatori. Sau, mai bine spus, prin spatele acesteia, prin curtea interioară cea umbroasă. Iacătă, de-un par egzamplu, în imaginile alăturate, în care este pozat acelaşi loc, dar la o diferenţă de circa două luni! 

În prima se vede maşina pe care a folosit-o fostul şef de Cejău Atom Niţă, ce stă de ani de zile nemişcată cică de frica funcţionarilor că ar putea fi cu ghinion, ca să nu-i salte şi pe ei DNA-ul, iar în a doua, de alaltăieri, hop: maşina nu mai esteee… Să fi trecut oare funcţionarilor ce ar fi tânjit după o aşa maşină nouă şi mare, cu număr dedicat (01-CJY), frica de procurori, odată cu ofensiva lui Dragnea-Tudorel asupra Codruţei? Nu prea am crede asta. Să fie aşadar vorba despre o rechiziţionare pentru deplasarea ciracilor la mitingul de sâmbătă de la Bucureşti? Parcă nici asta n-am crede, din moment ce, până la urmă, auzim că s-a antamat un tren. Nu rămâne decât ultima variantă: aia cu gaura neagră. Deci, cine o fi urmând la rând?

Atenţiune-atenţiune!

Apropo de acest miting-japcă, cum l-au botezat colegii din Bucureşti, cică personagiul care şi-ar fi asumat la Iaşi răspunderea pentru tot ce înseamnă organizare, transport, cazarmament, mâncare şi băutură ar fi, atenţiune-atenţiune, nu nenea Măricel, ci nea Castanciu jr. Ce ar putea însemna asta? Nu ştim dacă Măricel a realizat când a acceptat, dar retragerea lui din organizare ar putea da o putere mai mare lui Castanciu la Bucale. Adică putere pentru cel care, la alegerea ca şef de Cejău a lui Măricel, a tras sfori pentru rateu, dar nu i-a ieşit. Hopa!?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii