Iaca echipa de râsul curcilor de la Iaşi! Ce spuneți de un așa tandem politic?

sâmbătă, 04 martie 2023, 02:50
3 MIN
 Iaca echipa de râsul curcilor de la Iaşi! Ce spuneți de un așa tandem politic?

Şi pentru că tot am deschis ieri subiectul alianţelor politice contra naturii cu care am putea avea de-a face la alegerile viitoare de la anul în cabina de vot, haidaţi să spunem două vorbe şi despre AUR, partidul spre care cică s-ar putea nea Mihăiţă de la Iaşi să se îndrepte, ca să salveze ce-ar mai putea fi de salvat după posibilul şut în fund de la liberali, aşa cum se aude. 

Cică una din alianţele care s-ar mai negocia în acest an preelectoral, afară de cele pomenite ieri, între PSD-PNL şi între USR şi liberalii lui Orban, ar fi cică şi aia între AUR-ul lui Simion şi tinicheaua Pro a lui Ponta. Iaca şi dovada: întâlnirea de acum două uichenduri, în care s-a discutat chestiunea, zice-se că doar „în mare”!

Vă daţi seama, băbăeţ, ce-ar ieşi din aşa ceva la Iaşi: Mihăiţă să fie iar coleg în alegeri cu fostul dipotat Jakob Ban? Şi eventual amândoi pe listele de dipotaţi în locul celor doi profesoraşi deveniţi de-acuma inutili? Cascadorii râsului, nu alta… În fine, mai degrabă în poza de mai sus am vedea o alianţă Rusia-China, moşită de servicii, după cum râde lumea prin online.

Dar de ce postul TV rusofil al fugarului Ghiţă de la Belgrad îl tot cultivă pe Simion în ultima vreme? Ehehee, păi aţi uitat de poza asta, despre care se râde că, iote, un acoperit SRI înmânează pumnalul trădării naţionale unui acoperit SIE?

Cum ar veni: iată că nu numai China şi Rusia îşi dau mâna pe aici pe la noi, dar şi aripile anti din SRI şi SIE. Vin vremuri interesante…

La bună vedere, băbăeţ, şi vouă!

Apropo de filiala AUR de la Iaşi, stimaţi telespectatori: voi aţi mai auzit ceva de cei doi dipotaţi ai judeţului? Că noi, pe bune acuma, am şi uitat cum îi cheamă, de a trebuit să googălim după ei, zău aşa… Şi pentru că tot am googălit cu succes, am zis că merită să vi-i mai aducem puţin în atenţie, căci s-ar putea să fie şi pentru ultima oară.

Spunem asta pentru că oamenilor cică le-ar fi ajuns deja la urechi faptul că şefii de la Bucureşti le negociază deja cu alţii locurile: Simion cu unii, prim-vicele Tărziu cu alţii. Adicătelea pe de o parte e bătaie cu Mihăiţă cel roznovan, zice-se, care vrea două locuri, pe de altă parte sare în sus şi fizicianul dr. Noxă, Guru Lui pre numele lui. Nu ne băgăm, nu ne interesează cotonogeala politică decât dacă ì calcă şi pe ieşeni pe bombeu, ceea ce în speţa dată nu e cazul.

Deci, să revenim: iată-i, poate pentru ultima dată, pe dipotaţii foşti profesori navetişti Mihai Albişteanu şi Cristian-Daniel Ivănuţă. Mult succes, băbăeţ!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii