Premieră la conferinţa Şcolii Doctorale a Politehnicii care începe miercuri

vineri, 13 mai 2022, 20:15
1 MIN
 Premieră la conferinţa Şcolii Doctorale a Politehnicii care începe miercuri

Cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Şcolii Doctorale, organizate de Universitatea Tehnică începând de miercuri, timp de trei zile, va avea loc în acest an integral în limba engleză, fiind o premieră pentru un eveniment dedicat exclusiv studenţilor doctoranzi.

Evenimentul va avea loc în acest an doar în format electronic, la fel ca ediţia de anul trecut, urmând ca, în anul 2023, la ediţia cu numărul şase, activităţile să se desfăşoare în format hibrid.

„Programul conferinţei cuprinde şi un număr de expuneri în plen susţinute de cadre didactice de la universităţi de prestigiu din ţară şi din străinătate”, a declarat prof.dr.ing. Alina Minea, director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD).

Potrivit reprezentanţilor Politehnicii ieşene, lucrările propuse de către studenţii-doctoranzi au girul conducătorului de doctorat şi sunt redactate în limba engleză, urmând ca întreaga conferinţă să se desfăşoare în limba engleză, ceea ce este o noutate pentru un eveniment dedicat exclusiv studenţilor doctoranzi. La această ediţie sunt înscrise 199 lucrări şi sunt participanţi din 11 ţări.

Comentarii