Program pentru tinerii profesionişti cu burse în SUA

miercuri, 20 decembrie 2023, 23:11
1 MIN
 Program pentru tinerii profesionişti cu burse în SUA

Programul „The Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative” este sponsorizat de Departamentul de Stat al SUA şi reprezintă o oportunitate pentru tinerii profesionişti europeni de a-şi extinde reţelele, de a dobândi perspective noi şi de a interacţiona cu sectorul de afaceri din SUA pentru a schimba idei inovatoare şi cele mai bune practici.

Programul include o componentă virtuală, o bursă de patru săptămâni în Statele Unite şi posibilitatea de a continua angajamentul după ce bursierii se întorc acasă.

Termenul limită până la care puteţi aplica este 30 ianuarie 2024.

Programul reprezintă un schimb bidirecţional conceput pentru a consolida relaţia transatlantică, pentru a dezvolta parteneriate durabile între antreprenorii şi inovatori din SUA şi europeni, pentru a promova integrarea şi cooperarea regională în Europa şi pentru a încuraja întreprinderile europene, guvernele şi societatea civilă să dezvolte inovarea ecosistemelor. Programul include un curriculum antreprenorial virtual; YTILI personalizat; o bursă cu o afacere sau organizaţie într-unul din cele nouă oraşe din SUA; conferinţe de deschidere şi de închidere; şi oportunităţi de implicare pentru absolvenţi. 

Comentarii