Tinerii cercetători de la UAIC pot beneficia de un grant în reţeaua Utrecht

luni, 27 decembrie 2021, 16:50
1 MIN
 Tinerii cercetători de la UAIC pot beneficia de un grant în reţeaua Utrecht

Tinerii cercetători de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) au şansa de a beneficia de un grant în reţeaua Utrecht. Vor fi acordate 20 astfel de granturi pentru tinerii cercetători din cele 30 de universităţi membre în reţea.

La competiţie pot participa studenţii UAIC înscrişi la studii universitare de master şi doctorat, care nu sunt eligibili pentru stagii în cadrul programului Erasmus+.

Stagiul poate avea o durată de minimum 4 săptămâni şi se poate derula în perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2023 (inclusiv în perioada vacanţelor, dacă se obţine un acord în acest sens din partea universităţii gazdă).

Dosarele complete de candidatură se depun până la data de 1 februarie 2022, la secretariatul facultăţii de care aparţin studenţii interesaţi de o astfel de mobilitate.

Informaţii privind conţinutul dosarului de candidatură sunt disponibile pe site-ul Utrecht Network. Fiecare dintre universităţile membre în reţeaua Utrecht poate nominaliza maximum trei candidaţi pentru obţinerea acestui grant.

Comentarii