Tudor Chirilă, one-man show, azi pe scena Teatrului Naţional

miercuri, 27 aprilie 2022, 01:50
2 MIN
 Tudor Chirilă, one-man show, azi pe scena Teatrului Naţional

Tudor Chirilă va urca astăzi pe scena Teatrului Naţional din Iaşi cu un one-man show intitulat „Visul American” (Drinking in America) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian. Spectacolul, programat pe 27 aprilie, de la ora 19.00, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din Bucureşti, urmând să aibă loc reprezentaţii în zece oraşe din ţară.

„One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forţă, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje a căror interpretare remarcabilă oferă publicului, or timp de o oră şi jumătate, o radiografie brutal de sinceră, comică şi cinică a Americii şi a lumii în care trăim. Este un spectacol de o actualitate frapantă”, explică organizatorii spectacolului.

Turneul început la Iaşi va continua în oraşe precum Suceava, Piteşti, Galaţi, Constanţa, Piatra Neamţ, Arad, Oradea, Cluj, Braşov şi Târgu Mureş, reprezentaţiile urmând să aibă loc până pe 25 mai inclusiv. „Visul American” este un spectacol de Iarina Demian cu Tudor Chirilă, scenografia şi costumele sunt realizate de Irina Moscu, partea de lighting design aparţine lui Daniel Klinger, partea de video design este semnată de Dilmana Iordanova. Producătorul spectacolului este Teatrul De Comedie.

În cursul zilei de ieri mai erau bilete doar la categoria a doua, la preţul de 125 de lei, cele de la categoria I (preţ 145 de lei) fiind deja epuizate. Cei interesaţi au ocazia să achiziţioneze şi bilete la „Meet&greet”, preţul fiind de 200 de lei, bilete care permit  interacţiunea cu Tudor Chirilă. Pentru această secţiune este nevoie însă şi de bilet la spectacol. Numărul de bilete pentru „Meet&greet” este de doar 15, însă a fost achiziţionat, conform site-ului iabilet.ro, doar un bilet. 

Comentarii