Un tânăr aflat pe trotinetă, omorât de un motociclist după o șicanare în trafic, în București. Agresorul a fost reținut

joi, 05 august 2021, 15:57
2 MIN
 Un tânăr aflat pe trotinetă, omorât de un motociclist după o șicanare în trafic, în București. Agresorul a fost reținut

Un cunoscut motociclist din București, instructor la o școală moto, a fost reținut, pentru crimă, după ce a ucis, în trafic, un tânăr care folosea o trotinetă electrică.  Motociclistul l-a urmărit pe bărbatul de pe trotinetă, iar în momentul în care acesta a ajuns într-o intersecție, și-a scos casca și a aruncat-o spre el. Bărbatul lovit s-a dezechibrat și a ajuns direct sub roțile unei mașini care circula din sens opus.

Polițiștii Serviciului Omoruri au intervenit, miercuri seară, la un caz mai puțin obișnuit. Potrivit unor surse judiciare, Laurențiu Mitici Trică, cunoscut în lumea motociliștilor din București sub numele de „Americanu” a fost reținut, miercuri seară, după ce a fost acuzat de omor. Sursele citate au precizat că, undeva în jurul orelor 18.30, Trică ar fi avut un conflict, în trafic, cu Răzvan Mihai, de 38 de ani. Ulterior, motociclistul ar fi început să-l șicaneze pe bătbatul de pe trotinetă și s-a ținut după el până în zona unei intersecții din Vitan Bârsești, potrivit gandul.info.

„Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului dintre autoturism și victimă a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră și jumătate de la momentul impactului”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Comentarii