Vaslui: Reţinuţi de poliţişti, după ce au furat … mireasa

vineri, 20 august 2021, 12:59
1 MIN
 Vaslui: Reţinuţi de poliţişti, după ce au furat … mireasa

O nuntă plină de distracție și veselie din Muntenii de Sus, judeţul Vaslui, s-a transformat într-un subiect de bârfe și scandal, după ce mai mulți nuntași au produs o năzdrăvănie penală. Aproape de miezul nopții, la 23.30, o patrulă de la Poliția Rutieră a oprit în centrul Vasluiului o mașină din care muzica se auzea la maxim. Spre surprinderea lor, polițiștii au observat în mașină o mireasă.

Luat la întrebări, șoferul a început să se bâlbâie, moment în care polițiștii au observat că era beat. Tânărul de la volan a spus că participă la o nuntă, în Muntenii de Sus, și că au furat mireasa, după care au decis să o plimbe prin Vaslui. Numai că acesta a uitat un detaliu: era beat bine și se putea întâmpla o nenorocire la volan. Polițiștii l-au dat jos de la volan și l-au pus să sufle în etilotest: 0,68 la mie. Șoferul a fost urcat în mașina Poliției și dus la Spitalul Județean, pentru recoltarea de probe.

În ceea ce o privește pe mireasă, aceasta a trebuit să sune la prietenii de la nuntă, pentru a trimite un șofer care nu consumase alcool. Și-uite așa, târziu după miezul nopții, mireasa s-a întors la nunta de la Muntenii de Sus, destul de speriată de ceea ce s-a întâmplat. (vasluianul.ro)

Comentarii