Cum să-ți valorifici mai bine „puterea lăuntrică”? Curs pentru a căpăta încredere în tine, la Universitatea „Cuza”

marți, 30 aprilie 2024, 03:00
2 MIN
 Cum să-ți valorifici mai bine „puterea lăuntrică”? Curs pentru a căpăta încredere în tine, la Universitatea „Cuza”

Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) invită studenții să participe în perioada următoare la un training online gratuit, conceput special pentru a-i ajuta să dobândească încredere în sine, să depășească obstacolele și să descopere modalități de valorificare a resurselor interioare.

În cadrul acestei sesiuni, așa cum menționează organizatorii într-un comunicat, tinerii au oportunitatea să exploreze surse autentice de putere lăuntrică, tehnici eficiente de gestionare a stresului și de creștere a rezilienței, precum și modalități practice de a-ți construi un viitor bazat pe punctele forte ale fiecăruia în parte.

Training-ul ,,Puterea interioară și încrederea în sine” este programat pe 16.05.2024, la ora 14:00, cu conf. Noemi Bomher din cadrul Facultății de Litere a UAIC.

Conf. Noemi Bomher

,,Situațiile care apar pe parcursul vieții (fie ele personale sau profesionale) ne pun adesea la încercare, mai ales dacă ele survin într-un moment când resursele noastre de timp sau cele fizice și psihice sunt mai scăzute. Până la etapa când reușim să le depășim, putem trece prin stări de neputință, frustrare, indecizie sau lipsă de încredere în propriile forțe. Ajungem chiar să ne simțim copleșiți și chiar blocați, fără să mai vedem vreo ieșire, ceea ce ne accentuează și mai mult neîncrederea în puterea noastră interioară. Vino să descoperim împreună ce ne ajută și ce ne împiedică în găsirea soluțiilor și cum repornim motorul interior care ne redă puterea de a ne ridica atunci când ne simțim la pământ. Fii pregătit să faci față provocărilor vieții de student și dezvoltă abilitățile esențiale pentru o carieră de succes”, au transmis organizatorii.

Cei interesați de această manifestare se pot înscrie aici.

Comentarii