De Business

Punem punctul pe știi

FOTO: Oficiul poştal de pe strada Silvestru, unul dintre cele mai moderne din ţară

marți, 26 septembrie 2017, 13:49
2 MIN

Nu mai puţin de 2,2 milioane de lei a investit Poşta Română în Oficiul de pe Străpungerii Silvestru din Iaşi, locaţie ce va fi inaugurată luna viitoare. 

Clădirea cuprinde Oficiul Zonal de Poştă, Oficiul Poştal de Distribuire, Casieria judeţeană, Depozitul de timbre, Oficiul Poştal Express şi Ghişeul Poştal.

Investiţia totală se ridică la valoarea de aproximativ 2,2 milioane de lei şi a cuprins: lucrări de reabilitare a faţadelor clădirii, lucrări de arhitectură, de înlocuire a instalaţiilor electrice, termice şi sanitare, proiectarea şi execuţia unui sistem electronic de securitate şi sistem de control acces în zona casieriei judeţene, achiziţia unui sistem de televiziune cu circuit închis, pro­iectarea şi execuţia unui sistem de detecţie şi alarmare la incendiu, dar şi numeroase lucrări de reabilitare la interiorul clădirii. Totodată, s-au creat noi încăperi pentru IT, Track&Trace, vestiare, dar şi un ghişeu de acces pentru OP Express, în Sala Pu­bli­cului.

„Încercăm, permanent, identificarea unor soluţii financiare pentru reabilitarea cât mai multor clădiri în care ne des­fă­şu­răm activitatea. Prin realizarea obiecti­velor de investiţii şi a lucrărilor de intervenţii, urmărim tehnologizarea serviciilor poştale la standarde europene, crearea unor condiţii ambientale cât mai plăcute pentru clienţi, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţi, precum şi păs­trarea unei imagini de brand a Poştei Române. Con­tinuăm astfel, strategia in­ves­­tiţională pe termen mediu şi lung a Poştei Române“, a declarat Andrei Stă­nescu, director general.

În zona Moldovei a mai fost renovat şi se­diul din Focşani, investiţia fiind de 243.000 de lei.

Comentarii