De Business

Punem punctul pe știi

Şeful consilierilor PSD investeşte într-un centru medical (FOTO)

sâmbătă, 11 iulie 2015, 01:50
2 MIN

Cristian Stanciu va ridica în imediata vecinătate a Clinicii Oftalmologice Sanoptic o clădire de 900 metri pătraţi ce va fi folosită pentru servicii medicale.

Şeful consilierilor PSD îşi diversifică domeniul de investiţii şi construieşte un centru medical privat. Acesta va fi amplasat aproape de intersecţia Bucşinescu, pe strada Vasile Lupu, în imediata vecinătate a Clinicii Oftalmologice Sanoptic. Momentan, pe terenul de 800 de metri pătraţi, achiziţionat în anul 2009, se lucrează la demolarea construcţiei deja existente. Clădirea ce urmează a fi construită va avea cinci nivele, o structură de tip D^P^2E^M şi va fi gata peste doi ani. Suprafaţa utilă va fi de 900 metri pătraţi, iar în parcarea adiacentă va fi loc pentru 17 autoturisme. Valoarea estimată iniţială a investiţiei este de aproximativ 350.000 euro, a precizat Cristian Stanciu pentru „Ziarul de Iaşi”.

„Investiţia noastră are drept scop un centru pentru servicii medicale private, o piaţă aflată în dezvoltare la Iaşi”, a subliniat consilierul. Acesta nu este singurul proiect imobiliar din zona Bucşinescu al familiei Stanciu. Recent, FEG a demarat lucrările pentru construcţia unei unităţi de cazare pentru proprii cursanţi. Clădirea, unde vor putea fi cazate 60 de persoane, va fi amplasată pe strada Smârdan, între Colegiul Richard Wurmbrand şi Ropharma. Structura acestui imobil va fi de tip P^3^M, iar suprafaţa terenului pe care se lucrează este de circa 800 de metri pătraţi. Conform primelor estimări, căminul va fi finalizat la jumătatea anului viitor. Investiţia iniţială în acest proiect se ridică la 250.000 euro. „Am identificat necesităţile de cazare ale cursanţilor noşti şi am ajuns la concluzia că este necesar un asemenea proiect. O parte a acestora locuiesc în diverse cămine private ori aparţinând şcolilor, fie stau în apartamente închiriate. Clădirea va avea regim de cămin studenţesc”, preciza Cristian Stanciu în luna mai a acestui an.

 

 

Comentarii