De Business

Punem punctul pe știi

Cum puteti scapa de grija gatitului de Revelion

joi, 27 decembrie 2012, 19:07
2 MIN
 Cum puteti scapa de grija gatitului de Revelion

 Iesenii care vor sa-si petreaca noaptea de Revelion acasa si nu au timp sa pregateasca o masa festiva pe masura evenimentului, pot cere sprijinul firmelor de catering din oras. Serviciile de livrari la domiciuliu sunt la mare cautare, chiar si in preajma trecerii dintre ani. „Ziarul de Iasi” a contactat ieri principalele firme de catering si a aflat care dintre acestea distribuie bucate traditionale pana in ultima zi din an. Lee’s Catering a raspuns afirmativ, insa va onora doar comenzile realizate pana sambata, la ora 16, urmand ca gustarile sa ajunga la client luni, pana la ora 17. Platourile cu aperitive pentru 4 persoane costa 80 de lei, iar cele pentru 6 persoane ajung la 105 lei. Referitor la gustarile calde, Lee’s Catering pregateste meniuri la aproximativ 20 de lei de persoana. Preparatele din carne de porc, vita sau pasare, pregatite dupa retetele traditionale romanesti, sunt servite clientilor alaturi de garnitura preferata si salata. In plus, transportul comenzii este gratuit.   
Medieval Gurmand sta, de asemenea, la dispozitia iesenilor care nu si-au pus la punct masa festiva din noaptea de Anul Nou. Meniul de Revelion poate fi stabilit pana duminica, clientul urmand sa-si primeasca bucatele pana luni, la ora 18. Pentru o gustare rece si o portie de preparate aburinde, specifice sarbatorilor de iarna, iesenii trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 45 de lei. Comanda minima este de 50 de lei, iar transportul este gratuit.
Totusi, sunt firme iesene de catering care prefera sa nu se implice in distribuirea de bucate pentru noaptea de Revelion. „Am avut platouri special pregatite pentru Craciun, dar pentru noaptea de Revelion nu mai distribuim. Pe 31 si pe 1 nu mai facem livrari deloc, de niciun tip”, a precizat unul dintre reprezentantii Mamma Mia. Nici Alma Catering nu distribuie bucate pentru noaptea de Revelion, desi, la capitolul produse de sezon, firma este destul de generoasa. Pe site-ul Alma Catering se gasesc platouri cu sunculita taraneasca, chisca, telemea de oi, carnati de casa, chiftelute, slanina si branza de burduf. Fiecare cantareste 1.200 de grame si costa 50 de lei. Reporterii „Ziarului de Iasi” au incercat sa contacteze mai multe firme de catering din oras, insa nu li s-a raspuns apelurilor telefonice.

Comentarii