E cam clară treaba de-acuma: scăpăm de el?

miercuri, 27 februarie 2019, 02:50
2 MIN
 E cam clară treaba de-acuma: scăpăm de el?

Băbăeţ, e clar că treaba-i groasă aicea, dacă s-a ajuns până la ce panarama vedem în pozuţă, chipurile articolaş din gazetuţa cu pricina. 

Şi nu, aicea nu-i vorba de gaşca de toporaşi a lui Ghiocel, ci de un cioflingar mai cu greutate în sistem, în halat alb, şef important: nea Îmbârliga… Nu ştim dacă aţi fost pe fază la detalii, dar madama Sorina l-a ciupit rău când a fost la Iaşi zilele trecute pe acest derector în halat alb (cu pete negre), după controlul pe care l-a trimis aicea în ianuarie, madama spunând chiar că Îmbârliga îi şicana pe inspectorii ei, întrebându-i mereu „Ce, aţi venit să mă daţi jos, ăi?“.

Acuma, stând strâmb şi gândind drept (sau, în fine, şi invers), tare bolovănel tre’ să mai fie şi Îmbârliga ăsta, ca să creadă că-i dă dreptul unui buhai un spaţiu în faţa şpitalului, şi, gata, a rezolvat şi susţinere şi tot. Băi, nene, păi buhaiul e numa’ gura de el, n-ai aflat? Eh, în fine, de-acuma-i gata: o să ne fie probabil taareee dor de el…

Jale mare pe capul penalilor: veşti proaste

Şi dacă tot vorbim de vedete politice oropsite de la Bucureşti, haideţi să vă mai spunem una tare, din cauza căreia cică nu mai doarme nici ministrul ieşean Tudorel, dar nici Dragnea şi toată liota lui de penali, de vreo două zile încoace. Cică la Bruxelles s-ar fi stabilit deja ca Germania şi Franţa să-şi retragă candidaţii pentru şefia Parchetului UE, în favoarea Codruţei. Iar la negocierile cu ea, zice-se că principala ei atribuţie va fi să controleze la sânge cum s-au cheltuit în toate ţările UE, dar mai ales în Est, banii europeni. Vai, vai, vai: vă daţi seama, stimaţi telespectatori, că Dragnea e-n stare acuma să ne ducă pe toţi în spate chiar şi până la Moscova? Hm, se anunţă vremuri tare grele…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii