Secretul transferului anului: un botez futbolistic cu nababi în capul mesei

sâmbătă, 02 februarie 2019, 02:50
2 MIN
 Secretul transferului anului: un botez futbolistic cu nababi în capul mesei

Mare scandal mare în ultima perioadă cu plecarea recentă a vedetei AntiCristea de la echipa de futboliori din Copou, stimaţi telespectatori. Dar, pentru cine a fost pe fază la evenimentele mondeno-futbolistice din ultima vreme, e clar că modul în care a ajuns moldoveanul nostru valoros la olteni nu este deloc o surpriză. Dacă nu ştiaţi, la botezul lu’ ăla micu din famiglia lui AntiCristea, de la Bucureşti, care a avut loc la începutul anului, naş a fost nimeni altul decât Hrebe jr. (Andrei, pentru cunoscători).

 Vă spune ceva asta? Nici nouă, deci să mergem mai departe. Boon: naş al lui Hrebe jr. de cununie este însă nimeni altul decât marele sforar Rotar de la Vniversitatea oltenească din Bănie, personagiu supranumit Regele despăgubirilor. Omul căci e cel mai mare cumpărător din ţară de drepturi litigioase pe legea de fond funciar din 1991, cu care, ungând şi politicieni, cică a devenit miliardar, chit că pentru astea a mai stat olecuţă şi pe la mititica. Asta dacă vă întrebaţi cum de e apropiat aceste rege de baltă de famiglia Hrebe, aia care a ajuns la puşcărie folosindu-l pe impostorul prinţ Paul ca să fure de la stat, tot prin dezpăgubiri, terenuri şi păduri de sute de milioane de euro. În fine, revenind la botezul lui AntiCristea şi la naş, ziceam şi noi astea, aşa, poate vă întrebaţi cum de a ajuns totuşi ieşeanul nostru în Bănie taman când toată lumea ştia că el mai are puţin şi pleacă la Steaua. Aa, nu vă întrebaţi? Ok, atunci daţi foaia, la pulsuleţul următor!

Iaca poza: O imagine cât o mie de cuvinte, de exact acum 10 ani, când era uns prifect actualul senator Victoraş Lupu. În afară de el, a mai rămas vreunul din cei de acolo în picioare în politichie? Ei, vedeţi că nu-i fată mare?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii