Cum s-a trezit olimpica clasei cu poze goale pe internet, lucrată de colegele ei

joi, 27 noiembrie 2014, 02:56
2 MIN
 Cum s-a trezit olimpica clasei cu poze goale pe internet, lucrată de colegele ei

Două colege ale ei au fost condamnate de Curtea de Apel Iaşi.

Două tinere de 19 ani au fost condamnare de judecătorii ieşeni la câte un an şi patru luni de închisoare cu suspendare după ce au distribuit imagini în care o colegă de-a lor, olimpică, apărea în ipostaze indecente. Alături de An­dreea Bicher şi Roxana Avram, Curtea de Apel Iaşi a mai condamnat la aceeaşi pedeapsă şi pe Lucian Toma.

Cei trei, toţi din Huşi, vor trebuie să achite şi câte 5.000 de lei daune morale victimei lor. Fetele şi victima acestora învăţau, în momentul comiterii faptei, la acelaşi liceu.

Potrivit procurorilor care au făcut rechizitoriul, victima din acest dosar, Cătălina A., de 16 ani, avea o relaţie de prietenie cu Lucian To­ma, discutând cu acesta prin intermediul internetului. Băiatul i-a cerut fetei să se dezbrace în faţa camerei web, aceasta acceptând.

„În două rânduri, folosindu-se de funcţia «print screen», tânărul a rea­lizat seturi de capturi ale ecranului calculatorului pe care îl folosea, în care partea vătămată apărea în ipostaze indecente. Tânărul a trimis un set din respectivele fotografii, prin reţeaua de internet, la două persoane de sex feminin. Acestea, la rândul lor, au prezentat fotografiile compromiţătoare unor cunoştinţe de-ale minorei, fără acordul acesteia“, au precizat anchetatorii vasluieni.
 

Comentarii