Bărbat condamnat la 11 ani de închisoare după ce şi-a violat sora şi fiica de 13 ani

luni, 17 martie 2014, 21:19
2 MIN
 Bărbat condamnat la 11 ani de închisoare după ce şi-a violat sora şi fiica de 13 ani

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din localitatea vasluiană Puşcaşi a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 11 ani de închisoare pentru viol, după ce şi-a abuzat sexual fiica de 13 ani, dar şi sora, pe care a violat-o pe un câmp din apropierea satului.

Tribunalul Vaslui l-a condamnat la 11 ani de închisoare pentru viol pe Gheorghe Bălan, după ce a întreţinut relaţii sexuale în mod repetat cu fiica sa, în vârstă de 13 ani, precum şi cu sora sa de 29 de ani, pe care a abuzat-o sexual pe un câmp din apropierea satului.

De asemenea, bărbatul a primit o pedeapsă de opt ani de închisoare şi pentru loviri sau alte violenţe, victimă fiind tot sora sa.

Pe lângă cele două pedepse, magistraţii vasluieni l-au obligat pe Gheorghe Bălan să plătească şi daune morale de 100.000 de lei către fiica sa, aflată în prezent în sistemul de protecţie al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Decizia Tribunalului Vaslui nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului prezentat în instanţă de către procurori, bărbatul de 43 de ani a fost reţinut şi apoi arestat la începutul lunii octombrie 2013, după ce şi-a violat sora pe un câmp din apropierea localităţii Puşcaşi, în momentul în care cei doi se întorceau de la un magazin din sat. Tânăra şi-a reclamat fratele la poliţie, iar în timpul cercetărilor anchetatorii au aflat chiar de la bărbat că şi-a violat în mod repetat şi fiica de 13 ani. Bărbatul avea cinci copii în îngrijire, cel mai mare dintre ei având 16 ani, pe care îi creştea singur, după ce soţia îl părăsise de mai mulţi ani.

După arestarea bărbatului, fata de 13 ani a fost preluată de DGASPC Vaslui, iar ceilalţi copii au ajuns în îngrijirea bunicilor. (Mediafax)

Comentarii